Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Avusturya Mobilya Göndermek

24-06-2022 15:54
Avusturya Mobilya Göndermek

Avusturya’ya Türkiye'den Mobilya Gönderme

Web sitemizde yer alan ürünleri yalnızca Avrupa ülkelerine değil, tüm Dünya’ya ihraç etmeye başladık. Özellikle Avusturya bölgesinden mobilya modellerimize olan oldukça yoğun talep üzerine anlaşmalı olduğumuz ve uzun yıllardır çalıştığımız güvenilir ve kurumsal lojistik şirketlerle ürünleri kapınızın önüne kadar teslim etmekteyiz. Arnavutluk’taki tüm şehirlerine Türkiye mobilyası talep ettiğinizde web sitemizde yer alan tüm ürünlere ulaşma ve sahip olma imkanına sahipsiniz.

Türkiye’den Nasıl Mobilya Alabilirim

Hekahome | Kurtoğlu mobilya her zaman uygun fiyatlı alışveriş imkanı sunmaktadır. İstediğiniz ülke ve şehre ürünlerin gönderimini sağlıyoruz. Kargo ve lojistik ücretleri alıcıya aittir. Kargo ücretleri ürünlerin ağırlığı, boyutu ve gönderilen ülkeye göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle bizimle iletişim numaralarımız aracığı ile iletişime geçebilirsiniz. Bir düğün paketi için yurtdışına mobilya gönderme fiyatları ortalama 1500€ tutabiliyor.

Eviniz için Avusturya mobilya tercihi yaparken Avusturya mobilya mağazaları yerine web sitemizden mobilya alarak uygun fiyatlı ve kaliteli sahip olabilirsiniz. Hem model seçeneği hem de avantajlı ve kampanyalı fiyatları ile dilediğiniz modele pek çok farklı seçeneği ile sahip olabilirsiniz.

Avusturya mobilya gönderimi hakkında daha detaylı bilgi ve Türkiye’den Avusturya mobilya gönderimi konu başlıkları için bize eticaret@hekahome.com mail adresinden tüm sorularınızı yönlendirebilirsiniz.

Mobilyalar Kaç Günde Teslim Edilir

Siparişinizdeki ürünleri 20 gün içerisinde lojistik firmasına çift kat paketleme ile teslim ediyoruz. Yol süreci ile birlikte ürünlerin tarafınıza teslim edilmesi ise ortalama 45 gündür. Bu aşamadan sonra konusunda uzman kurumsal lojistik firmaları ürünlerinizi kapınıza kadar hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırmaktadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.