Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Avrupa'ya Türkiye'den Mobilya Gönderme

13-06-2022 13:43
Avrupa'ya Türkiye'den Mobilya Gönderme

Ankara mobilya firması olarak 57 yıldır eşsiz ürünler tasarlıyoruz. Avrupa da mobilya mağazaları arıyorsanız fabrika satış mağazamız ve online satış sitemiz ile size en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Türkiye’nin her yerine ve Avrupa’ya hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Ankara’da Avrupa mobilya, siteler mobilyası üreten ve aracısız satış yapan bir firmayız. Bu sayede ürünlerimiz ilk elden size ulaşmaktadır ve fiyatlarımız çok uygundur. Uygun fiyata kaliteli mobilya üretiriz. Ürünlerimizi mobilyalarımızı online olarak satın alabilirsiniz.


Web sitemizde yer alan ürünleri yalnızca Avrupa ülkelerine değil, tüm Dünya’ya ihraç etmeye başladık. Özellikle Avrupa, Almanya, Avusturya, Belçika, BosnaHersek, Bulgaristan, Çekya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İsviçre, İtalya, Karadağ, Kosova, Lüksemburg, Macaristan, Moldova, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Slovakya, Yunanistan bölgesinden mobilya modellerimize oldukça yoğun talep üzerine anlaşmalı olduğumuz ve uzun yıllardır çalıştığımız güvenilir ve kurumsal lojistik şirketleri ile ürünlerinizi kapınızın önüne kadar teslim etmekteyiz. Avrupa tüm ülkelerindenAvrupa ya mobilya talep ettiğinizde web sitemizde yer alan tüm ürünlere ulaşma ve sahip olma imkanına sahipsiniz.

Türkiye’den Nasıl Mobilya Alabilirim

Ürünler web sitemizde yer alan havale/eft fiyatları ile satışa sunulmaktadır. Yurt içi ücretsiz gönderim sunarken, yurt dışı bölgesi için taşıma firmalarının talep ettiği ücret ve gümrük vergisi ek bedeli yer almaktadır.

Bu bedeli bulunduğunuz bölgeye ve alacağınız ürünlerin toplamının oluşturduğu ağırlığa göre lojistik firması standart fiyat listesi ile belirlemektedir.

Avrupa Mobilya fiyat ve detaylı bilgi için+90 542 718 05 21no’luyurt dışı whatsapp hattımızdan ya da+90 312319 66 71no’lu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilirsiniz.

Avrupa'ya Mobilya Gönderimi

Avrupa bölgesine yoğun olarak mobilya gönderdiğimiz ülkelerden bazıları Almanya, Avusturya, Belçika, BosnaHersek, Bulgaristan, Çekya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İsviçre, İtalya, Karadağ, Kosova, Lüksemburg, Macaristan, Moldova, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Slovakya, Yunanistan olarak sıralanmaktadır. Avrupa’da bulunan tüm Avrupa ülkeleri için Avrupa mobilya gönderimi yapabilmekteyiz. Bu bölgelerden Avrupa için genellikle düğün paketiyemek odası takımıyatak odası takımıkoltuk takımı, köşe takımı, genç odası ve aksesuarlar kategorilerimizde yer alan ürünler için rağbet görmekteyiz.

Avrupa da Hangi Ülkelere Mobilya Gönderiyoruz

Avrupa’nın neredeyse bütün ülkelerine mobilya gönderimi yapıyoruz. Mobilya gönderimi yaptığımız ülkeler Almanya, Avusturya, Belçika, BosnaHersek, Bulgaristan, Çekya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İsviçre, İtalya, Karadağ, Kosova, Lüksemburg, Macaristan, Moldova, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Slovakya, Yunanistan’dır. Bu ülkelerden mobilya almak isteyen müşterilerimiz ister whatsapp hattı isterse de online olarak hekahome web sitesinden satın alabilir.


Ödemelerinizi web sitemizde sistem üzerinden kredi kartı ya da havale yolu ile gerçekleştirerek, güvenli ödeme adımları ile kolayca tamamlayabilirsiniz. Ürünlerimizi aynı zamanda gönderim sırasında sigortalı olarak yönlendirdiğimiz için alışverişinizi en az bulunduğunuz ülkeden yapmış olduğunuz kadar güvenli bir zeminde tamamlayabilirsiniz.

Eviniz için Avrupa mobilya tercihi yaparken Avrupa yerine web sitemizden mobilya alarak uygun fiyatlı ve kaliteli sahip olabilirsiniz. Hem model seçeneği hem de avantajlı ve kampanyalı fiyatları ile dilediğiniz modele pek çok farklı seçeneği ile sahip olabilirsiniz.

Avrupa mobilya gönderimi hakkında daha detaylı bilgi ve Türkiye’den Avrupa’ya mobilya gönderimi konu başlıkları için bize eticaret@hekahome.commail adresinden tüm sorularınızı yönlendirebilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.