Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yurtdışı teslimatı olan Mobilyaların Satış-Teslimat Süreci Nasıl İlerliyor ?

10-11-2021 14:01
Yurtdışı teslimatı olan Mobilyaların Satış-Teslimat Süreci Nasıl İlerliyor ?

Yurtdışı teslimatı olan Mobilyaların Satış-Teslimat Süreci Nasıl İlerliyor?

   Günümüzde internet kanalının yaygınlaşması, satılan ürünün kullanıcılara kolay bir şekilde ulaşabilmesi hem yurtiçi hem de yurtdışı satışlarının artmasını sağladı. İnternet aracılığı ile fiziki alışverişin yerini online alışverişin almasıyla hem satıcılar hem de kullanıcılar bu kanala yönelme gösterdi. Satıcıların online üzerinden satışların takibi, ürün soruları, satış sonrası hizmet gibi konuları daha pratik takip edebilmesi, kullanıcıların da satıcıya daha kolay ve hızlı ulaşması hem kullanıcılar hem de satıcılar açısından online satışı önemli hale getirdi.

   Bu süreçte her sektör gibi mobilya sektörü de oldukça rağbet gören bir alan haline geldi. İnsanlar eskiden çoğunlukla mobilyanın görerek alınamayacağı kanısındaydı. Fakat bu düşünce son yıllarda ekarte edilerek en satışı kolaylaştı ve yaygınlaştı.

   Türkiye’de mobilya sektörü giderek gelişen ve büyüyen bir konumdadır. Gerek kalifiye işçilikler gerekse son teknoloji ürünlerin üretimde yaygın ve efektif bir şekilde kullanılması Avrupa ve diğer Dünya ülkelerinin pazarında yeni bir ses getirdi. Bu noktada Türkiye hem işgücü ve hammaddenin bolluğu açısından oldukça jeopolitik bir konumdadır. Bu da alım gücü yüksek yurtdışı kullanıcılarının tüketicilerin dikkatini çekerek Türkiye’yi önemli bir noktaya getirdi.

   Türkiye üretim anlamında günden güne kendini geliştirmesinin yanı sıra eşsiz satış stratejileri ve dünya üzerinde yapılan e-ticaret faaliyetleri ile de gelişmekte olan bir ülke konumundadır. Gelişmekte olan ülke, size en uygun fiyatı ve en iyi işçiliği de vadetmektedir. Çünkü bu alanda kendini kanıtlamış ülkeler tüketici doygunluğuna ulaşmış olduklarından hammadde ve işgücünün de ithalat ile sağlanmasıyla rakiplerine kıyasla daha yüksek maliyetler ve daha yüksek bir satış fiyatı ile karşılaşmanız olasıdır.

   Son yıllarda yurtdışında yaşayan ve Türkiye’nin tasarım anlayışı ve yeniliklerini yakından takip eden gurbetçi müşterilerimiz Türkiye’nin eşsiz ürün çeşitliliği ve kaliteli üretim anlayışını kendi evlerinde de görmek istemektedirler. Bu sebeple gerek Almanya, gerek Fransa gerekse Hollanda gibi çeşitli dünya ülkelerinde Türkiye pazarı oldukça revaçtadır. Hem hammaddenin ilk elden işlenerek imalatının gerçekleştirilmesi, Hem Dünya tasarım trendlerini yakından takip eden tasarım anlayışı ile Türkiye oldukça revaçta olan bir tedarikçi konumundadır.

   İnternet sitemiz üzerinden beğeneceğiniz yüzlerce çeşit, her tarza hitap eden ürünleri, deneyimli işinde uzman satış personellerimiz ve uzman iç mimar ekibimiz ile size en uygun mobilyayı birlikte seçiyoruz. Bu sayede aradığınız her mobilyayı bulabileceğiniz en optimum e-ticaret sitesi olan Hekahome.com’da karar vermek çok kolay. Koltuk takımlarından yemek odasına, yatak odasından genç odasına,yatak setlerinden, masa takımlarına kadar her kategoriden yüzlerce çeşit ürün bulmak oldukça kolay ve pratik... Karar vermenizde elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır ekibimiz sizlerin seçim yapmasını oldukça kolaylaştıracaktır. Fiyatlandırma politikamız da Türkiye fiyatı ile aynı satış fiyatından sizlere yalnızca bulunduğunuz ülkenin belirlediği gümrük vergileri ve kargo ücretini dahil ediyoruz. Gerekli fiyatlandırmayı bulunduğunuz ülke ve şehir, almış olduğunuz ürünün cinsi ve kargo ağırlığı gibi aklınıza takılan, merak ettiğiniz her soruyu bize canlı destekten ya da Whatsapp iletişim hattımızdan sorabilirsiniz. İşinde uzman temsilcilerimiz, aklınıza takılan her konuda memnuniyetle sorularınızı cevaplandıracaktır.

   Teslimat sürecinde işinde uzman sevkiyat birimimiz, güvenli yurtdışı taşımacılığı ile kapı önü teslimatınızı gerçekleştirmektedir. Satın almış olduğunuz her ürünümüzün 2 yıl resmi firma garantisi kapsamında olduğunu da bilmenizi isteriz.

   Hem uygun fiyat hem de 1. Kalite ürünlerin kullanıcıya sunulduğu, ürün çeşitliliği bol olan ve her kesimden tüketiciye hitap eden eşsiz tasarımlara sahip 54 yıldır işini sevgiyle yapan güvenilir bir mobilya firması arıyorsanız Hekahome Kurtoğlu Mobilya müşterisi olmanın ayrıcalığına varın...

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.