Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Türkiye'den Almanya'ya Mobilya Gönderimi

04-11-2021 14:17
Türkiye'den Almanya'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye’den Almanya’ya mobilya gönderimi nasıl yapılır?

Hepimizin bildiği gibi Türkiye hem hammadde olarak hem de yıllar içerisinde mobilya alanında faaliyet gösteren firma bazı olarak Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde ön sıralardadır. Bu sebeple Türkiye dışından mobilya satışı ve pazarlaması için Hekahome güvencesiyle alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Avrupanın her yerinden evinizin konforunda Türkiyeden Hekahome Kurtoğlu mobilya güvencesiyle beğendiğiniz en güzel mobilyaları sipariş verebilirsiniz. 

Türkiye’den Almanya’ya mobilya getirmek ve yurtdışı mobilya gönderimi, son yıllarda oldukça rağbet gören bir alan haline geldi ve sektörleşmeye devam ediyor. Türkiye’den mobilya göndermek artık globalleşen dünyada oldukça kolay bir hale geldi. Bu noktada önemli olan 2 unsur var. Birincisi kaliteli ürün gönderimi ve bir diğeri ise güvenilir bir firmaya siparişinizi vermektir. Bu noktada Hekahome Kurtoğlu Mobilya 54 yıllık sektör deneyimi ve alanında uzman kadrosu ile size hayalinizdeki mobilyaları güvenle teslim edecektir. Bu noktada Türkiye hem hammadde bolluğu, hem üretim sürecindeki hızlanma, hem de mobilyada gelişen ve büyüyen teknolojileri takip edip uygulamaya alan bir konumdadır. Seri üretim ya da özel tasarım ürünlerin bolluğu, özenle üretilen kişiye özel tasarım ya da en rağbet gören modern çizgilerle tasarlanan ürünlere ulaşım günümüzde çok kolay hale geldi.  Anlaşmalı olduğumuz alanında uzman lojistik firmaları ile sigortalı olarak gönderim yapıyoruz. Mobilya taşımacılığı ile güvenle Avrupanın her yerine ve hatta dünyanın her yerine kapınızın önüne kadar güvenli teslimat yapılmaktadır. Tüm dünya ülkelerine ürün gönderilmektedir. 

Siparişinizi verirken aklınızı kurcalayan bazı sorular elbette olacaktır. Tüm soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye’den beğendiğiniz bir ürün var ve teslimat garantisi ve en uygun fiyatla bu ürüne sahip mi olmak istiyorsunuz?

Bu noktada Hekahome Kurtoğlu Mobilya sektöründe öncü satış stratejisi ve gündemi takip eden en dinamik mobilya firmasıdır. Hayalinizdeki sahip olmak istediğiniz mobilyayı Hekahome sitemizde kesinlikle bulacaksınız. Birçok çeşidi ve en uygun fiyatıyla Hekahome size en uygun öneriyi sunacaktır.

Fiyatlandırma nasıl olacak? Kargo sürecinde sorun yaşar mıyım? 

Fiyatlandırma politikamız Türkiye içi satış fiyatı ile aynı olacaktır. Bu noktada Hekahome sitemizden bir ürün beğenip bizimle Whatsapp iletişim hattımız ya da canlı destek ile iletişim kurduğunuzda kargo bilgileri ve ücretlendirmeler hakkında en doğru bilgiye ulaşacaksınız. Kargo ve yaşadığınız ülkenin belirlediği gümrük bedeli haricinde hiçbir ek ücretlendirme ile karşılaşmayacaksınız. 

Karar verme aşamasında bana yardımcı olacak bir muhattap bulabilecek miyim? 

Elbette, hem karar verme aşamasında uzman iç mimar ekibimiz hem de donanımlı satış personelimiz ile aradığınız mobilyayı bulmanız çok kolaylaşacaktır. Bu noktada karar verme aşamasından satış sonrası kargolama ve gönderim süreçleri ile ilgili de ekibimiz her zaman sizinle iletişim halinde olacaktır. Aklınıza takılan her soruda ekibimiz sorularınıza bilgisi ve donanımı ile cevap vererek sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.

Türkiye’nin şıklık, zarafet ve uygun fiyat garantili yüzlerce çeşit ürün zenginliği ile en modern mobilya firması Hekahome ile mağazamızı evinize getiriyoruz. Evinizin konforunda en uygun fiyatlar ve en yeni mobilyaları sizin için seçelim, evinizin şıklığında mekanınızı güzelleştirin...

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.