Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Düğün Paketi Alırken Dikkat Edilmesi Gereken 15 Şey

16-04-2021 11:39
Düğün Paketi Alırken Dikkat Edilmesi Gereken 15 Şey
Düğün paketi zamanı geliyor. Yaz aylarının gelmesi ile düğün mevsimi açılıyor. Düğün paketi almak çoğu zaman bütçe için çok daha avantaj sağlamaktadır. Düğün paketleri genellikle bu dönemde çok daha fazla ilgi görmektedir. 2021 Düğün Paketlerimizi sizin için tasarladık. 
 

Düğün Paketi Nedir?

Düğün paketi mobilya dünyasında pek çok mobilyacının kullandığı bir terimdir. Peki nedir bu düğün paketi...
 
Düğün Paketi 3 mobilya ürününden oluşur.
 
 
 
 
Ayrıca Çoğu Düğün Paketlerimizde Yatak + Baza hediyelidir.
 
Ayrıca beyaz eşya paketleri ile düğün paketlerine eklediğinizde komple full düğün paketi yapmış olursunuz. Beyaz eşya paketlerimizde, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve televizyon vardır. Ayrıca küçük ev aletleri bu paketlerle birlikte hediyemizdir. Hediyelerimiz Ütü + Saç kurutma Makinesi + Tost Makinesi + Süpürge hediyemizdir.
 

Düğün Paketi Alırken Dikkat Edilmesi Gereken 15 Şey

#1 Fiyat farkına dikkat edin.
 
Toplu ürün alıyorsunuz zaten düğün paketinin en büyük avantajı zaten budur. Düğün paketi aldığınızda en az %10 kar elde etmeniz gereklidir. Ayrıca bazı hediyeler gelmektedir. Düğün Paketi almanın avantajlarını hekahome.com'da yaşarsınız. Çoğu düğün paketimizde yatak baza hediyedir. ayrıca en az %10 indirim yapılmaktadır.
 
#2 Kalitesine dikkat edin.
 
Düğün paketi alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden biri ise kalitedir. Bu neden mi önemli çünkü mobilya bir kez alınır. En ucuz paketimiz dahil kaliteden asla ödün vermeyiz. 
 
#3 Kombine dikkat edin.
 
Evet 3 paket birden alıyorsunuz. Ama bunların uyumu çok önemlidir. Kombinlerimiz ve tasarımlarımız içmimarlarımız tarafından yapılmaktadır. İç mimarlarımız ayrıca farklı tasarımları sizin için bir araya getirebilir ve danışmanlık verebilir. 
 
#4 Ürünlerin garantili olması önemlidir.
 
Bir mobilya alırken 2 yıl garantisi olması çok önemlidir. Tüm ürünlerimizde 2 yıl garanti ve servis garantisi vardır.
 
#5 Evinize uygunluğunu kontrol edin.
 
Mobilya alırken ölçü çok önemlidir. Ürünleri alırken iç mimarlarımız size proje sunabilir. Tek yapmanız gereken ücretsiz danışmanlık istemektir. Ürünlerimizde iç mimar desteğimiz vardır. Evinizin ölçülerini aldıktan sonra iç mimarlarımıza iletmeniz yeterlidir. Projeniz ve aldığınız ürünler evinize uygun bir şekilde yerleştirilmektedir.
 
Kategorimiz için Düğün Paketleri linkine tıklayınız. Ankara siteler düğün paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
 
#6 İç tasarımına dışı kadar dikkat edin.
 
Düğün paketi alırken en önemli dikkat etmeniz gerekenlerden biride dolap ve baza iç tasarımlarıdır. Bu çok önemlidir. Çünkü fonksiyonu sağlayacak olan budur.
 
#7- Dayanıklı ve sağlam olmasına dikkat edin.
 
Düğün paketi ciddi bir masraftır ve bunu alırken dikkat etmeniz gereken en önemli adımlardan biri dayanıklı ve yıllara meydan okuyacak olmasıdır. Dikkat etmeniz gereken önemli şeylerden biri mobilyanın sağlam ham maddeden üretilmiş olmasıdır. Mesela kumaştan dolap malzemesine kadar kontrol edin.
 
#8- Ön Ödemeli satışlarda ödeme planına dikkat edin.
 
Biz firma olarak size bir kolaylık sunuyor ve ön ödemeli satışlar yapıyoruz. Ödemenizi evlenmeden çok önce başlatıp ödeyip rahatça borçsuz bir evliliğin keyfini sürüyorsunuz.
 
#9- Hacimlere dikkat edin.
 
Özellikle dolap ve baza hacimleri çok önemlidir. Dolaplarda iç hacim genişliğine dikkat etmeli ve ihtiyacınıza göre almalısınız.
 
#10- Hem ekonomik hem de tarz olmasına dikkat edin.
 
Ekonomik bir model istiyorsunuz ama yıllarca kullanacaksınız. Onun için ikisi bir arada modeller sitemizde bulabilirsiniz. Düğün paketlerimiz harika tarz modelleri ile hizmetinizdedir.
 
#11- Modern mi veya Avangart mı?
 
İki tarzı da seven kişiler var düğün paketi alırken hangi tarzı seviyorsanız o tarz modelleri araştırın. Özellikle avangart sevenler modern tasarımlara pek sıcak bakmayabiliyor.
 
#12- Bütçenize uygunluğunu araştırın.
 
Evet çok model var ama bir de bütçenize uygun mu mutlaka araştırın. Bütçenize uygun değilse ve sizi zorlayacaksa kesinlikle almayın o modeli.
 
#13- Özgün tasarımlara dikkat edin.
 
Bence evinize alacağınız mobilya biraz özgün ve farklı olmalı ve herkesin evindeki gibi olmamalı
 
#14- Renkleri iyi kombin edin.
 
Bence en önemli adımlardan biri masa sandalye ve koltuk renklerinin iyi kombin edilmesidir. Ayrıca mobilyanın da birbirine uyum sağlaması önemlidir.
 
#15- Tasarımları iç mimarlarımıza bırakın size en iyi kombinleri sunsunlar.
 
Hekahome sizin için iç mimar ekip ile çalışmaktadır. Tüm düğün paketlerimizi iç mimarlarımız kombin eder. Siz beğendiğiniz modelleri iç mimarlarımız ile değiştirip yeniden kombin edebilirsiniz.
 
Modern tarz tasarımlarımızın size fikir vermesi için bu mobilya videomuzu mutlaka izleyin.
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.